WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 5.00 /5

BCArchive Преземете

Вашите важни датотеки, ако вие не сакате некој да се види BCArchive мора да се исполнат. Благодарение на оваа програма, вашите датотеки може да се направи невидлив, можете да ги шифрирате, архиви на датотеки, можете да го креирате. На овој начин, вие можете безбедно чување на вашите датотеки сакате шифриран и можете да го споделите. На овој начин, лозинка на лицето на кого можете да отворите датотеки, во рацете на другите, дури и ако тоа им зема да биде безбеден.BCArchive вашите датотеки за да Zip, Arj и RAR формати, можете да компресирате. Encrypting моќта на која ќе биде многу, многу GOST 28147-89, Triple DES, Rijndael (AES), Blowfish-256, Blowfish-448, ИДЕЈА, CAST5, ША-256, ША-1, MD5 и RIPEMD-160, како што е симетрична и асиметрична agoritma. Категории: Софтвер за енкрипција, Безбедност И Антивирус Оперативен Систем WINDOWS.

BCArchive image
Bcarchive

преземете

  • Лиценца : Слободни
  • Верзија : 2.06.3
  • Големина : 3.97 MB
  • Оперативен Систем :
    • WINDOWS
  • Оперативен Систем Верзија : XP/Vista/98/Windows 7/8
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-02-13